06-05-2020، 11:31
(06-05-2020، 10:43)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-05-2020، 1:28)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باعث افتخاره که با شما هم سلیقه هستم.
(06-05-2020، 0:25)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-05-2020، 0:22)† No Memorise ∅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یکی از بهترین سریال های احساسی و عاشقانه ایرانی با بهترین بازیگر ها بخصوص محمدرضا گلزار عشقه زندگیم
(06-05-2020، 0:19)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عاشقانه سریاله
خو حالا هرچی:|
اسم بده
پااایا خدایا
درهمین یک مورد خاص باهات موافقم
(06-05-2020، 1:29)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شهرزاد فیلمه خوبیه ولی برای افرادی نه برای همه من کل یکمشو دیدم بعداش ولش کردم.
(06-05-2020، 0:43)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-05-2020، 0:37)red_Queen نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.از اونم خوشم نمیاد نمیدونم چرا.
(06-05-2020، 0:25)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یکی از بهترین سریال های احساسی و عاشقانه ایرانی با بهترین بازیگر ها بخصوص محمدرضا گلزار عشقه زندگیم
عاشقانه اونهمه فیلمش قوی نبود
باید شهرزاد و ببنید اولین سریال ایرانی بود که تا اخرش نگاهش کردم
ولی من عاشق فیلم مانکم.تنها سریالیه که تا اخر دیدم و اینم دومیشه.
البته سریال عاشقانه وگرنه سریال کمدی تا دلت بخواد دیدم
منم با شهرزاد حال نکردم خیلی چرت بود
من دو قسمتشو بیشتر ندیدم داستانشو از دوستام شنیدم
ولی مانکن و عاشقانه رو تا اخر دیدم.
از مانکن بیشتر خوشم اومد.تا عاشقانه.
چه اسم شهرزاد آشناست.مانکن خیلی بهتر از عاشقانست.