06-05-2020، 15:54
(06-05-2020، 15:51)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-05-2020، 15:49)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.محمد جون امتحان کن دیگه
(06-05-2020، 15:23)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تا جایی که من میدونم دوش آب سرد بعد از ورزش باعث گرفتگی میشه. شاید اشتباه میکنم
(06-05-2020، 15:20)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.وی گفته من همیشه بعداز فوتبال و میتا
(06-05-2020، 15:19)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بدتر میکنه
اخه دخترا مثل ما پسرا البته بعضی پسرا پوست کلفت نیستن پوست کلف منظور از اینه که بدنشون قوی و اورجینال تشریف دارد
دوش اب سرد فقط بعداز کارهای که که باعث گرفتگی اعضلات میشه خوبه
ذش اب سرد میگیرم اصلا بعداش بدنم درد نمیکنه.
یه دفعه یادم رفت دوش اب سر بگیرم اب تقریبا گرم بود تا دو روز اینه اردک راه میرفتم
(06-05-2020، 15:49)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پدر گرامی که جای خودشونو دارن و احترامشون واجبه
(06-05-2020، 15:48)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@"s-t-i-n"
حالا قسمت کدوم خرگوش میسی شما؟؟؟
بابام ^^
ولی منظورم بقیه خرگوش ها
بود
عموم ^^