(07-05-2020، 14:06)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@"arash a"
بیشتر شبیه تبلیغ کانالاست که میگه بزن روی لینک زیر تا رمان :|
چی؟؟
(07-05-2020، 14:05)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-05-2020، 13:58)MO-R-TY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-05-2020، 13:57)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-05-2020، 13:53)arash a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بخونین حال کنین
ببینین قضیه سهراب و ترمه
سهرابخودمم متعجبم ک چرا ارومم؟
ترمه-ببین خودت تنت میخاره هاا،ی بلا سرت بیارم خوبه؟
دستاشو برد بالا گفت:ن جون من ن..دیگ بیخیال تلافی شو.
چیزی نگفتم بجاش با پرویی تمام نایلکسو از دستش گرفتمو گفتم:مال منه دیگ؟؟
-اینجوری ک تو پرسیدی جرئت دارم بگم ن؟
با خنده داخل نایلسکو نگاه کردم..وای خدا جون..همون لباسه بود..
اومدم تشکر کنم ک بایاد اوری اینک نمیتونم جایی بپوشمش آه بلندی کشیدم.
-چیشد؟ خوشت نیومد؟
-ن اتفاقا خیلی قشنگه..ولی نمیتونم جایی بپوشمش..باید بشینم فقط نگاش کنم.
با خنده گفت:خُب برا اقاتون بپوش.
بااخم لبخند زدم..چند ثانیه سکوت کردیم ک گفت:البته میدونی من مدل تشکرو عذرخواهی کردنم متفاوته..ولی براتو هدیه خریدم..
با تعجب گفتم:یعنی میخواستی یجور دیگ عذر خواهی کنی اَزم؟
-اوهوم -چجوری؟
-دوس داری بدونی؟
باکنجکاوی نگاش کردم..بهم نزدیک شد وقبل ازاینک فکرکنم میخواد چیکارکنهـــ
خب اولین بارمه..تازه اونم یهویی..چیکار میتونم بکنم؟
چند ثانیه بعد ازم جداشد..
خواست چیزی بگ ک تازه موقعیتو درک کردم و دویدم از کنارش رد شدم، ب سمت هتل رفتم...
رو تخت دراز کشیده بودم و ب بوسه سهراب فکر میکردم..اخه اون چ کاری بود؟ معذرت خواهی بخوره توسرت..
عه عه منو بگو عین ماست وایسادم فقط..چرا هیچکار نکردم؟ کشیده ای فحشی چیزی...دفعه بعد میزنمش..مگ دفعه بعدی هم قراره بشه؟چ میدونم..حالا فردا با چ رویی بهش نگاه کنم؟
:|||
گریه کننن
ساکت شو ت حسشم
چی