07-05-2020، 21:51
(07-05-2020، 21:47)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-05-2020، 21:42)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من که اصلا مخالف حجاب به زوری هستم اسلام که زوری نمیشه.
(07-05-2020، 21:40)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-05-2020، 21:36)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مشکل همین جاست..
راه رفتن عی موقع شب برامون ممنوعه !
توی کشور ما و بعضی کشور های اسلامی راه رفتن که خوبه نفس کشیدنم برای خانوم ها ممنوعه بخاطره بعضی مذکر های باه ظاهر انسان
ولی گاهی وقتا تقصیر اینا نیس
بعضیا تن میدن ب محدودیتی ک براشون میزارن ومحدود میکنن خودشونو ..
گاهی وقتا برا حال خوب دلت باید آزاد باشی !(;
وَ با اون بخش مذکرت مخالفم .
هر کاری که گفتن بگی چشم بعداز مدتی سوارت میشن.
چرا مخالفی
(07-05-2020، 21:43)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اهنگ بلند گوش میدی
(07-05-2020، 21:35)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ولی من زیاد اهل درد ل بدخت خواهرم و نفس مخشون خوردم
به نظرم با ستین یکم حرف بزن اروم شی
چون این وقت شب نه میتونی راه بری نه اهنگ بلند گوش کنی
من نه |:
اهنگو ک دارم گوش میدم .. و راه میرم .. نهایت اروم نشدم با یه خط حرصمو خالی میکنم (:بابا کمش کن پدر مادرت گناه دارن
کجا راه میری توی خونهمگه خونتون چقدر یا چند متره.
میشه بگی چه خطی؟
اخ انقد حال میده نمیدونی
من بعضی اوقات میرم پیاده روی اونجا اهنگ گوش میدم