08-05-2020، 15:50
(08-05-2020، 15:41)MO-R-TY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خشک شد خبر میدم.
(08-05-2020، 15:37)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-05-2020، 15:35)MO-R-TY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.در بعضی مسایل فرق دارن دخترا بیشترشون تو بعضی مواقع که ما پسر پشت همو خالی میکنم پشنه همند.
(08-05-2020، 15:33)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یک نصیحت درست پسرم ولی به این نتیمه رسیدم
دختر بودن خودش افتخاره
همیشه دوس داشتم یه روز دختر باشم چه سفای داره
هیچم افتخار نیست
دختر و پسر فرقی ندارن
خیلی جاها هم پسرا پشت همو خالی میکنن میرن پشت دختراحالا اسم نمیبرم ولی تو همین انجمن هم هستن اینجور پسرا
حالا اسم نمیبرم ولی شنیدم روزی سه بار صندوق پیاماشون پر میشه
(08-05-2020، 15:40)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-05-2020، 15:36)asal_aw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-05-2020، 15:33)MO-R-TY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-05-2020، 15:32)asal_aw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ببین عزیز من مهسا نیستم مگه مهسا بیکاره که با اکانت من بیاد
مهسا عزیز منه خود من نیست:3
باشه باشه تو راست میگی
معلومه ک راست میگم
سهند چی میگی من خودم خدای جاسوس بازیم اونموقع که من پرهام رو با اکانت دخترونش شناسی میکردم تو داشتی کارتون تام و جری میدیدی.
من بهشون گشکوکم ولی 60% میگم ایشون مهسا نیست
لاکت خشک شد؟
من خودم نصف زندگیمو با دخترا بودم برای همینم زود در کشون میکنم و با بیشتر اخلاقاشون اشنام.
نه اینکه با دختر بازی میکردم به دلیل شغل ددی و مامای مجبور بودم برو خونه داییم با دخی داییم که هم سنین اخطلاط کنم.
من در هر صورت طرف دار حقم.چه دختر و چه پسر برام فرقی نداره