08-05-2020، 16:04
(08-05-2020، 16:01)asal_aw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باش بابا.
(08-05-2020، 15:43)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-05-2020، 15:40)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.گه تو هنوز جوانی باید خرگوشتو پیدا کنی یه دونه بچه خرگوش و یه هویج کوچولو تحویل جامعه بدی هنوز زود برای مردنت
(08-05-2020، 15:37)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-05-2020، 15:35)MO-R-TY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.در بعضی مسایل فرق دارن دخترا بیشترشون تو بعضی مواقع که ما پسر پشت همو خالی میکنم پشنه همند.
هیچم افتخار نیست
دختر و پسر فرقی ندارن
(08-05-2020، 15:36)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نگو گریه ام میگره دیشب به اندازی کافی گریه کردم
کاشکی ..
کاشکی بی ستین بشین منم راحت شم ی نفس راحت بکشم
تو چرا باید گریه کنی
بخدا با مرگ طبیعی راحت ترم
(08-05-2020، 15:43)asal_aw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اون 40% برای اینه که هر دوتون با هم ان نمیشید یعنی وقتی تو پیام میدی مهسا ان نیست و برعکس.
(08-05-2020، 15:40)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.صد در صد
(08-05-2020، 15:36)asal_aw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
معلومه ک راست میگم
سهند چی میگی من خودم خدای جاسوس بازیم اونموقع که من پرهام رو با اکانت دخترونش شناسی میکردم تو داشتی کارتون تام و جری میدیدی.
من بهشون گشکوکم ولی 60% میگم ایشون مهسا نیست
الانم که با هم حرف زدید جوابه همدیگرد دیر دیر میدادید
ولی به نظرم مهسا انقدرم خنگ نیست با اکانت دوم خودش بیاد بگه من رفیق مهسا هستم
الان من اکانت دوم دارم فقط 2 نفر میدونن
من دیر دیر میام اینجا اینستا بودم به خاطر همین
به مهسا ربطی نداره اخه
من حرفی نزدم که.