08-05-2020، 16:10
(08-05-2020، 16:05)asal_aw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.افرین به هوشت بیا از شون دفاع
(08-05-2020، 16:04)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو حرف نزدی حرف تو رو زده
(08-05-2020، 16:01)asal_aw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باش بابا.
(08-05-2020، 15:43)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-05-2020، 15:40)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.گه تو هنوز جوانی باید خرگوشتو پیدا کنی یه دونه بچه خرگوش و یه هویج کوچولو تحویل جامعه بدی هنوز زود برای مردنت
تو چرا باید گریه کنی
بخدا با مرگ طبیعی راحت ترم
(08-05-2020، 15:43)asal_aw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اون 40% برای اینه که هر دوتون با هم ان نمیشید یعنی وقتی تو پیام میدی مهسا ان نیست و برعکس.
صد در صد
الانم که با هم حرف زدید جوابه همدیگرد دیر دیر میدادید
ولی به نظرم مهسا انقدرم خنگ نیست با اکانت دوم خودش بیاد بگه من رفیق مهسا هستم
الان من اکانت دوم دارم فقط 2 نفر میدونن
من دیر دیر میام اینجا اینستا بودم به خاطر همین
به مهسا ربطی نداره اخه
من حرفی نزدم که.
ال حق که رفیق مهسای