09-05-2020، 18:08
(09-05-2020، 18:00)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-05-2020، 17:58)MO-R-TY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دلایلمو توضیح دادم
(09-05-2020، 17:50)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-05-2020، 17:47)MO-R-TY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کل ادبیاتو زیر سوال بردیبلد نیستی میتو نی بگی نمیدونم
تو نت یه سرچ کنین حداقل
من ادبیاتم خیلی هم خوبه
تو کنکور هم ۷۰ زدم
رتبه ی ۱۵۰۰ علوم انسانی هم شدم
شما هرچی دوست داری می تونی بگیری ش!
یاخدا یعنی هنوز قبول نکردی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://www.vajehyab.com/dehkhoda/%D9%87%D9%88%D8%A7%D9%BE%DB%8C%D9%85%D8%A7
داخل پرانتز نوشته مرکب (:
خدافط
به اندازه کافی منطقی هستن
گفتم که سر این مباحث عموما اختلافه
باورم نمیشه واقعا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینم یه سایت دیگه
واژههای مرکّب
۱) اسم + اسم ← اسم: کتابخانه، گل خانه، کارخانه، صندوق خانه، خون بها، شب کلاه، کمربند، گردن بند، دست بند، خارپشت، سنگ پشت، شترمرغ، شاهکار،گاوصندوق، دست مایه، آلوبخارا، چوب لباس، نی شکر، جانماز، کاه گل، گلاب، صورت حساب.
۲) اسم + بن مضارع ← اسم: گوش مال، دست بوس، هواپیما، آشپز،
به اینم کامبک بزنی دیگه خیلی ...