(13-05-2020، 17:25)fatemeh 11 ساله نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-05-2020، 17:22)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-05-2020، 17:20)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-05-2020، 17:16)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چرا یکی از بچه ها انلاین نیس اخه -_-
سلام بر تو ((:
سلام به روی ماهت جگر
خوبی ؟
سلام
سلام عزیز
(13-05-2020، 17:33)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-05-2020، 17:29)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خداروشکر
بد نیستم من
بی خبر ، خل دارم میشم
چخبر از تو عزیزم؟
سرگرم کن خودتو که خل نشی ._.
خسته شده بودم از درس رفتم ب مدیرمون گفتم مدارس دیگه کلاساشونو تعطیل کردن چرا مدرسه ما تموم نمیشه تازه کتابامونم تموم شدن ! -_-
بعد گفت بررسی میشه ((((:
صبح بیدار شدم دیدم تو گروه پیام اومده ک کلاسای مجازی تا شنبه تعطیله
هعی ._.
عههه خوش به حالت ^^
کلاسای ما تمومی نداره
فردا بازم امتحان دارم ):