(14-05-2020، 9:31)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام همین الان مدیر مدرسه ما اعلام کرد چه مدارس باز بشه و چه باز نشه پایه های
7 تا 11 امتحانات انلاین برگزار میشود
@m.h.sa
@thug life
@"s-t-i-n"
@"reine"
@red_Queen
@"arash a"
بدبخت دوازدهم ها به فنا رفتید
ای جانمی جان

(13-05-2020، 20:36)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ولی چه سیبیلایی
(13-05-2020، 20:34)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-05-2020، 20:31)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-05-2020، 20:30)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-05-2020، 20:28)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلااااااااااااااااااااام زنـــــدگیـــــــم خــــــــــــــوبــی؟❤❤
قربونت برم بد نیستم ♥♥
تو چطوری عزیزم؟
چرا بد نیستی؟
طوری شده عشقمم؟؟
بد باشم ینی؟
بعداز ظهر اومدم اینجا منتظرت بودم
ن عه!!
تو گفتی بد نیستم گفتم چرا ناراحتی![]()
اخ ببخشید بگردمم تا ساعت ۶ و خورده ای سر کلاس بودم (مثلا خیر سرم)
بعدشم اومدم اینجا رمان بخونم نمیدونستم منتظری
(13-05-2020، 20:34)arash a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-05-2020، 20:32)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عجب سیبیلایی کاش سیبیلام مثه تو بود
(13-05-2020، 20:31)arash a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-05-2020، 20:30)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مرسی شما خوبی؟
خواهش منم خوبم چ خبر
سلامتی اقا![]()
سیبیلای عاقاست عه!!