(18-05-2020، 9:18)[ :: Sмιℓєу Gιяℓ# :: ] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-05-2020، 9:17)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-05-2020، 9:16)[ :: Sмιℓєу Gιяℓ# :: ] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-05-2020، 9:10)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-05-2020، 9:03)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نه بابا کل خیلی ها نبودن برای یاد کردن از من بی چاره
ستین و مورتی و پرهامو و شقی جونم رفیق فابم
مورتی .
مورتی خیلی به یادت بود D:
همونو نگه دار برا خودت اینجور رفیقا کم پیدا میشن D:
(18-05-2020، 9:07)[ :: Sмιℓєу Gιяℓ# :: ] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آقاااا کسی اینجا ۱۲ ام ریاضی نیس؟ :^
تجربیم ..
اگ بازم ب کارت میام سوال نپرس ):
D::
تو خیلی خیلی استرس کنکور نداری؟))):
من دارم سکته میکنم):
من یکی اسمشو میاره میگم هیس شو ):
دیشب دیدم حال منو داری . میگفتی حرفشو نزننینو اینا . میفهممت ):
من هر شب که میخوابم حس میکنم هر چی بلدم قراره فردا از سرم بپره ))))))))))):
من ک زده شدم از درس -___-
فلا نهاییا رو پاس کنیم D:
ب نظرم بعد نهایی اون 20 روزی ک گذاشتن .. فرصت خوبیه برا دوره کردن دوباره . رو اون من حساب باز کردم (;
ولی همش فک میکنم ک همون 20 روز ی بلاهایی نازل میشه نمیتونم بخونم D:
اون حسی ک میکنی برا زیاد خونده (; منم اینطوری بودم ن فقط برا کنکور بهم میگفتن زیادی خوندی باور نمیکردم ولی فمیدم خودم همینه .
غصه نخور . همون غصه میپرونه همه چی رو
(18-05-2020، 9:23)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-05-2020، 9:20)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نمیشه دینا صدات کنم
(18-05-2020، 9:17)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-05-2020، 9:14)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نام کاربریم این بود دیگ گفتم با این اسمم خودمو معرفی کنم .
ولی دیگ # خودت باش رو اسمم اثر کرد اسممو گفتم .. دوستان نزدیک میدونستن البته (مثل کوروش . شقایق و.. )
اوم
اره درسته
@*SIRVAN*
اون اسمتو بیشتر دوس داشتم من
حالا هم به نظر من بیشتر روی تخصصی وقت بزار بخصوص زیستو شیمی
باش ولی زهرا صدام کن D:
بعله.
از زیست چیزی میفهمی هر چقدر میخونم مغزم نمیکشه اه
باش اقا مهم نیس صدا کن D:
دوازدهم ؟ اره سخته .
دهم یازدهم ک خوبه . مخصوصا یازدهمم