18-05-2020، 10:08
(18-05-2020، 10:04)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سلام تازه از مدرسه اومدم وای جاتون خالی درس که ندادیم از خنده پوکیدیم بگین با کیا دخترا قاطیمون بودن وای چه حالی داد
(18-05-2020، 10:00)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره بابا اصلا ببینیش کف میکنی.
(18-05-2020، 9:58)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-05-2020، 9:57)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه بابا ایشالا بعداز کنکور
(18-05-2020، 9:54)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اذربایجان غربی
نه بابا بدبخت شدم کل جلسه اول فقط توی قیافش مینگریستم مگه داریم مگه میشه این رتبه برتر.
دیگه گفتم حتما میشه دیگه.
اخه هیچ وقت اجازه نمیدن با دخترا هم کلاس بشیم ادم برای اولین بار یه کاری انجمن میده تا عادت میکنه یکم وقت میگیره
اها
خب این ک خوشگلم هس مخشو نزنی یه وقت از درسش میمونه D:
آره نمونه نادریه . هم خوشگله هم درس خون
حتما بگیرش
من زشتم برم درس بخونم D:
استاد سرویس کاری ادمه دو سه دفعه منو کامل اسفالت کرده