21-05-2020، 20:05
(21-05-2020، 20:04)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ممنون میشم
(21-05-2020، 20:02)mentol*vkook نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-05-2020، 20:00)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-05-2020، 19:58)mentol*vkook نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ثانیه ای میذارن؟
(21-05-2020، 19:56)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هالی رو چی؟
یونگی می گفت که من از سگا خوشم نمیومد ولی هالی یه چیز دیگه ست
بعد جیمین چشماشو می بست و لبخند می زد می گفت که وقتی هالی رو می بینه یونگی این شکلبه D:
راستی اخبار بی تی اسو از کجا دنبال می کنی؟
ت حیوانات بی تی اس دیدع بودم
ت کانال های روبیکا و یا بعضی وقتا غزل میدع بعضی وقتا ت گوگل ولی بیشتر ت کانالا دنبال میکنم ی انال دارم تمام کنسرت ها و برنامه های بی تی اس رو میزارع*-*
منم کانال دارم ولی توی تل
اکثرا تو روبیکا از تل یا اینستا برمیدارن
امروز D-2 اومد پشت صفحه ش شبیه جونگ کوکه تو این طور فکر نمی کنی؟
تا حالا دقت نکردم
من نمی تونم ت تل کانال پیدا کنم نمیدونم چرا اصلا دربارع بی تی اس کانل نمی تونم پیدا کنم
دقت نکردم
اگه بخوای می تونم برات بفرستم
فن فیک چی؟ D:
می خونی؟

ارع ی فن فیک از ویکوک مییخونم و برا غزلم میفرستم اما بعضی از فنک فیکا میرن رو مخم