27-05-2020، 22:46
(27-05-2020، 19:22)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-05-2020، 18:23)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-05-2020، 18:08)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-05-2020، 17:57)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-05-2020، 17:45)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
The handmaid's tale ببین feel worse شی
قسمت یکشو دیدم ترسیدم دیگه ندیدم
قسمت یکش چیزی نداشت که، بیشتر فلش بک بود. از کجاش ترسیدی؟
پیشنهاد بعدیم Doctor who بود که اگه از ندیمه ترسیدی اونم باید بیخیال شیم.
برو همون فرندز/ هایمیمو دوباره ببین عشق کن. ^^
لباساشون ترسناک بود شخصیتا ترسناک بود دیالوگاشونم مثل ورد بود اونم ترسناک
۱۲ فصله؟؟ چه خبره مگه جنگه
یدونه الان میخام ببینم . عکس دختره که باحال بود
لباساشون خب به خاطر همون دلایل سیاسی بود دیگه.
"Blessed be the fruit" مثلاً؟همونم باز میخواد اوج تباهی و سیاهی اونجارو نشون بده. کلاً خیلی نفسگیر و تکوندهندست. فک کنم اگه یکم ادامه بدی جذب شی خودت.
دکتر هو رو من خودمم همشو ندیدم، فصلاش به هم مربوط نیستن. اگه طرفدار علمی تخیلی باشی جذابه. اون فصلایی که دکتر دیوید تننته هم بهتره از همشون. D:
HTGAWM هم هست که سه-چهار فصله. راجع به یه سری دانشجوهای حقوق و پروندههای جنایی و ایناست.
کدوم دختره؟
اینیم که دیدم چرت بود . من اصلا سریالو میزارم کنار