(29-05-2020، 21:18)mlází نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو چرا هيچوقت نميتوني عين ادم توي گ.ا حرف بزني |:
(29-05-2020، 21:16)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-05-2020، 21:15)mlází نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-05-2020، 21:13)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-05-2020، 21:11)mlází نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هوف/:
حالم از مجازی بهم میخوره/:
فقط میخوام چیشد ب این نتیجه رسیدی من پسرم؟/:
متاسفانه طاقت شنيدنشو نداري ):
نکن غزل من یکم زیادی بی جنبم/:
فرق جدیو شوخیو هنوز نمیفهمم/:
نکن با من از اینکارااااا
فردا امتحان دارم هر چی خوندم پرید
من فكر نميكردم تو درس ميخوني
امتحان اخرساله
این دیگه شوخی نیس
باید میخوندم/:
ولی هرچی بخونم بازم می/:
زود ويرايشش كن
(29-05-2020، 21:19)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-05-2020، 21:18)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-05-2020، 21:15)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-05-2020، 21:13)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-05-2020، 21:11)mlází نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هوف/:
حالم از مجازی بهم میخوره/:
فقط میخوام چیشد ب این نتیجه رسیدی من پسرم؟/:
متاسفانه طاقت شنيدنشو نداري ):
بگو من قول میدم طاقت میاره
من ميشناسمش اگه بگم راهي بيمارستان ميشه بعد كسي جز من نيست پول بده منم پولام تموم شده
هزینه های بیمارستانش با منD:
به زحمت ميوفتي شما اخه ):