30-05-2020، 13:27
(آخرین ویرایش در این ارسال: 30-05-2020، 13:28، توسط Sirvan10_a.)
(30-05-2020، 13:25)HoPe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-05-2020، 13:22)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سیروان باهاش بحث نکن بیشتر اعصاب خودت خورد میشه....
(30-05-2020، 13:20)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-05-2020، 13:18)HoPe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سه شنبه یا چهار شنبه ی هفته ی بعد.
(30-05-2020، 13:14)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو مگع قرار نشد بری فضا...به سلامتی به تاخیر افتاد...آخه خیلی وقت پیش قرار شد بری
اگه حوصله داری دو نسخه قبل تو صفحات وسطیش نوشتم من تو تیزهوشان بودم.
اصن معادله ی لاپلاس رو بلدی؟
نسبت عام چی؟
بلور چیه؟
نفت چجوری استخراج میشه؟
جواب این معادله چیه:؟
1=11
2=22
6=66
11=؟
اخریش چیه؟
تازه اول میریم اینگلیس رامین دوستم رو ببریم.
چون سهام داره.
میگه دیگه با شما بیام.
رفیق ده سالمه.
تازه اون دیشب حرفای تو پشت سر خودم رو شنیدم.
خجالت داره.
مگه پنج شنبه شب بیلط نداری چی شد فرودگا بخاطر تو پروازشو تغییر داد اومد سه شنبه
اناهید بخدا خودمم اصلا اعصاب ندارم امتحان دارم هیچی نخوندم.
ولی ادم تا جای میتونی دیگه اه چقدر دروغ چقدر حرف مفت
(30-05-2020، 13:25)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@ppparhhhammm
داداش من اصلا کاری به بحثت ندارم اما آمریکا همه رو دو هفته قرنطینه می کنه تو خونه شون و آزمایش کرونا می گیره
مال شما چطوریه؟
لایک داری نسیم خانوم