30-05-2020، 13:32
(30-05-2020، 13:30)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من چون خیلی پولی نبودم نمیخواستم پولی بار بیام.
(30-05-2020، 13:27)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اخه ۱۱ سالگی مگه بابات تاجر نیس مگه میلیارد در نیست پس چرا رفتی کار کردی این برای من سواله
(30-05-2020، 13:24)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اخه ادم حسابی.
(30-05-2020، 13:14)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-05-2020، 13:10)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اگه حوصله داری دو نسخه قبل تو صفحات وسطیش نوشتم من تو تیزهوشان بودم.
وای ندونست رفت توی گوگل سرچ کرد وای مردم از خنده
نه دادو بهش میگن مدرسه استعداد های درخشان یا همون تیزهوشان
اصن معادله ی لاپلاس رو بلدی؟
نسبت عام چی؟
بلور چیه؟
نفت چجوری استخراج میشه؟
جواب این معادله چیه:؟
1=11
2=22
6=66
11=؟
اخریش چیه؟
من خودم از بچه گی کار کردم.
رانندگی کردم.
صافکاری کردم.
نقاشی کردم.
تو مدرسه ی اینده سازان مدال گرفتم.
تو تیم فوتسال اول بودم.
بزرگ شدم مکانیکی یاد گرفتم.
مهندسی هوافضا یاد گرفتم.
تو رشته ی ایرودینامیک بودم.
تو میدونی چقدر سخته؟
انسان هارو از پروفایل و امضا قضاوت نکن.
اگه تهران بودی میاوردمت خونه ی خودم.
ببینی من چقدر افتخار اوردم.
مگه تو فرانسه نبودی![]()
![]()
تو که نمره ی شیمی داری نمیدونی که من تو 11 سالگی این کارارو انجام دادم.
مکانیکی و مهندسی هوافضا رو تو فرانسه خوندم.
تو هشت سال.
خب حساب کن ببینم من بعد اون هشت سال چند سال ایرانم.
اون عکس فیکی تو فرستادی از خودت حالا به فرض خودت باشی اون قیافه یه بجه سوسوله که خودش به زور میتونه دماغشو بالا بکشه چه برسه به صافکاری و میکانکی و نقاشی
ولی چون پدرم خواست من در علوم دینی تحصیل کنم اینطوری شدم.