03-06-2020، 14:46
(03-06-2020، 14:41)L¥ÅИИÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ببین اقا سیروان تو اولیش نیستی
من همه حرفام از رو شوخیه تو گروهم گفتماقا محمدم میدونه خودش جنس حرفامو کامل میفهمهمن هرچیم گفتم.در مورد اقا صابر اونم شوخی
اسکرین هاتو بزار اره تو مدرک زیادی داریاصلا واسه همین از صدرا خواستی وارد گروه شم
که ازم اتو جمع کنی چون باهات دوست نشده بودم
چون تو انجمن و تلگرام بلاکت کردممحض اطلاعت اون اکانت تلگرامم اکانت اصلیم نی
میدونم میخواس حرفای زیادی رو اینجا بزنیم تا این صفحه اخرین صفحه نشه و بقیه نبینن
نمیخوام داغ دلتو تازه کنم ولی عشق بچگیت حق داشته ولت کرده
حتما اونم به زور تهدید نگه داشته بودیالانم برو به اقا صابر نشون بده خودشم میدونه شوخی بچه گونه ای بیش نیستالانم شانس اوردی اینجا کسی انلاین نیست نمیخواستم کسیو ناراحت کنم مثل تو نیستمولی خوبه بدونی بزور نمیشه با کسی دوس شد میای به من میگی "میخوام ثابت کنم این چیزارو نمیدونی"چرا بچه های دیگه فلش اینچیزا واسشون مهم نیست پس؟چرا کسی همچین سوالی تاحالا ازم نکرده؟هه بعدش میگن کوردا لاشی نیستن خوبن ولی کاری به ملیت نداره همه میتونن باشناز عربا لرها فارسها ترکا هیچ انتظاری ندارم ولی از کوردها چرا دارم چون منم کوردم ولی بهم ثابت شده هیچ قوم و ملیتی تماما خوب یا تماما بد نیس
https://irsv.upmusics.com/99/Siamak%20Abbasi%20-%20Ma%20Hamo%20Darim%20(128).mp3
بیا اهنگ گوش بده خوبه برات
هیچی از حرف های شما نمی فهمم مدرک داری رو بنما.
من که خودم درک نمی کنم چی میگی.
کل انجمن می دونن من فقط توی انجمن یکی رو میخواستم که الانم شاید این پیامو بخونه. از اون جواب رد شنیدم ولی خیلی تلاش کردم مثبت بشه اما نشد و فهمیدم با ادامه دادن تلاشم اون ناراحت میشه به همین دلیل براش ارزوی خوشبختی کردم دفتم دنبال زندگیم. الانم دوباره براش ارزوی موفقیت میکنم.
من رل دارم و به جز اون به هیچ دختری فکر نمیکنم