04-06-2020، 0:23
(04-06-2020، 0:19)L¥ÅИИÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-06-2020، 0:12)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چه سری است در عشق که درست در آن دم که بیش از همه به آن نیازمندیم، از ما میگریزد؟
(04-06-2020، 0:07)L¥ÅИИÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-06-2020، 0:05)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.همه مان افرادی معمولی هستیم
(03-06-2020، 23:58)L¥ÅИИÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مشکل من اینه که از پله هم نمیشه برم
.
در یک مصاحبه تلویزیونی مجری برنامه از بیل گیتس راز موفقیتش رو پرسید بیل گیتس هم یک چک درمیاره و میگه هرچقدر دوست داری برای خودت بنویس !!
مجری برنامه میگه منظور من این نبود ، پرسیدم چطوری موفق شدین ؟ بیل گیتس چک رو پاره میکنه و میگه راز موفقیت من همینه ، برخلاف شما من هیچ فرصتی رو از دست نمیدم ... !
شاید الان مغزت قفلی زده .. ولی فردا که بهش فک کنی ، میفهمی یه عالمه راه هس .. (: ♥
+
هر باوری که نسبت به خود دارید ، در نهایت تبدیل به واقعیت می شود . خلق رویا ها و خواسته های شما امکان پذیر است مشروط بر آن که باورهایی را که نسبت به خود دارید ، تغییر دهید .. !
-رویاهای تحقق یافته ،
وین دایر
خسته کننده ایم
شگفت انگیزیم
همه مان خجالتی هستیم
شجاعیم
قهرمانیم
بی پناهیم
فقط به روزش بستگی دارد.....
? behnam elyasi
? Shiraz
زندگی همینه دیگه .
مثِ قمار خونه میمونه .. ،
میبری .. میبازی ..
ولی آخرش همیشه قمار خونه س که برنده ی نهاییه .. !
و این معنیش این نیست که به تو خوش نگذشته .. .
?کامیلو خوزه سلا
یکی باشه که به قلبای یخ زدمون " ها " کنه ?