10-06-2020، 13:40
(10-06-2020، 13:37)عصبیییی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-06-2020، 13:36)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-06-2020، 13:33)عصبیییی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-06-2020، 13:29)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اوکی چیزی نمیگمتا عصبی نشی اخطار بگیر نویسنده شدنت به باد بره من مثل شما بخیل نیستم
(10-06-2020، 13:26)عصبیییی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بیخود نیست چرا من محروم شدماونم تا ابد ها
کار شما دوتاست
من میدونم تو کرمت چیه
منو و مهسا ب چیزای مهم تری فک میکنیم ن تو
اصن ارزش این کارم نداری
(10-06-2020، 13:32)setayesh- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.الان من اروم.یعنی وقتی شنیدم اکانت بن شده خون به مغزم نرسید
(10-06-2020، 13:30)عصبیییی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ببین غزل لطفا تیکه ننداز من اون دوتا رو میشناسمهمون باعث شد من نویسنده نشم تو خیلی چیز را نمی دونی نمی دونییییییییییییییییئییی.
من الان دلیل محرومیتمو میخوام زود بگین
بابا سیروان اروم باش
بزار مدیر بیاد جوابتو میدع
ببین پسر خوب
من نویسنده شدن انقدر برام مهم نیس ک همه جا پر کنم ب من رای ندادن !
ستین من کوچیکتم ول کن تا اخطار نگیری باشه من نوکرتم ول کن بزار اخطار نگیری اوکی
(10-06-2020، 13:36)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.غزل من کوچیکتم چیزی نگفتم از مهسا وستینم معذرت میخوام غلط کردم خوبه.
(10-06-2020، 13:30)عصبیییی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دليل بن شدنتو بايد از ناظم يا عمو صابر بپرسي نه كس ديگه
(10-06-2020، 13:28)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ببین غزل لطفا تیکه ننداز من اون دوتا رو میشناسمهمون باعث شد من نویسنده نشم تو خیلی چیز را نمی دونی نمی دونییییییییییییییییئییی.
(10-06-2020، 13:26)عصبیییی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بیخود نیست چرا من محروم شدماونم تا ابد ها
کار شما دوتاست
عه!
از كجا فهميدي اونا بنت كردن
تو چقدر باهوشي لامصب
من الان دلیل محرومیتمو میخوام زود بگین
الان این دونفر که مسولا بیان توضیح بدن برای بنده
تو ک همیشه جلو من کوتاه میای ، تسلیم میشی
بهتره دفعه های بعدی حرفی نزنی
ک فقط باعث کوچیکتر شدن خودت میشه
ی بار دیگ ام تو روبیکا بهم پیام بدی روبیکا رو پاک میکنم
سیمم میشکنم با ی خط دیگه میام