10-06-2020، 21:38
(10-06-2020، 21:35)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-06-2020، 21:30)Scarz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-06-2020، 21:27)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-06-2020، 21:23)Scarz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خب خداروشكر
(10-06-2020، 21:20)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پيچوندين حالا؟
آره ، از دیشب حالم خیلی بد بود
کلا نخوابیدم
بعد رفتم جایی واسه کار ، رسیدم خونه انقد خسته بودم خوابیدم تا همین الان D:
اخي ): من شبا ميخوام بيدار بمونم مامانم نميزاره |:
خسته نباشي ^^
من تا ساعت ٩ خوابيدم
مرسی !
من جات بودم تا وقت گیرم میومد میخوابیدم ، استفاده کن (((:
خواهش
خب بجاش بعد از ظهر ميخوابم P:
من خوابو خيلي دوست دارم ^.^
(10-06-2020، 21:35)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-06-2020، 21:34)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-06-2020، 21:26)mlází نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من پسر دوست دارم
(10-06-2020، 21:23)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چرا؟!
میرفتم از پرورشگاه ی بچه میگرفتم(دخی)
نیاز ب کارای اضافه دیگه ای نبود/:
پخته تر میبودم(:
ماشین میداشتم):
مزونمو زده بودم(:
اه/:
چرا اینقد دیر بزرگ میشیم
از كوچيك بودنت استفاده كن خيلي خوبه
من دوست ندارم بزرگ بشم زود (:
من دوست دارم 20 سالم باشه
من دوست داشتم ٥-٦ سالم بود
من یا خودم میرفتم کره ادامه تحصیل اونوقت ..
یا بورسیه
اون لاموعا هم کنسرت بی تی اس میرفتم