(18-06-2020، 14:47)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اگه تیم مدیریت نبود
(18-06-2020، 14:42)L¥ÅИИÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بررسی هامو کردم.
(18-06-2020، 14:22)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پس چرا اینقدر بیکاری
احساسی که من دارم.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/images_68e4d.jpg
(18-06-2020، 14:20)L¥ÅИИÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چرا.
تو مگه خارج نیستی؟
چطور مگه؟
فکر میکنین من کامپیوتر خودمو سوار هواپیما کردم؟
.__.
من با لبتاب دارم تایپ میکنم.
فضاپیما رو چک کردم.
همه ی کارام تموم شده.
شب رو همینجا میخوابم.
(18-06-2020، 14:42)*Bεят نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بیا بکن.
(18-06-2020، 14:41)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-06-2020، 14:39)*Bεят نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هر کاری میخوای بکن.
(18-06-2020، 14:37)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اسکولی هآ
برو خودتو باد بزن.
من همسن تو بودم اینو چاپ میکردم میچسبوندم به در کلاس.
مُخت بد جور تآب دارع
فک نکن هنوز کارایی که با ستایشم کردی رو یادم رفته -___-
حرفشو زد حقشو گرفت.
تو گو*ه خوردی به ستایش بی احترامی کردی
اگه دستم بهت بیفته میدونم چی جوری ادبت کنم
تا صدای سگ بدی
راه باز جاده دراز.
دهنمو باز میکردم هیچ چی برات نمیزاشتم
حیففف.