(18-06-2020، 18:27)Tιɳα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-06-2020، 18:21)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-06-2020، 18:07)Tιɳα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-06-2020، 17:56)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-06-2020، 14:50)Tιɳα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوست باشین
فلسفه خوب دادی? D;
اره خوب بود D:
فعلا ادبیات و فلسفه رو از همه بهتر دادم ..
ولی خیلیی دارن سخت میگیرن نمیدونم چشونه •_•
خدارشکر
من فق دینی خوب بود D:
منم نمیدونم چشونه :|
((:
دینی رو اصلا یادم نمیاد که چیکار کردم
ادبیاتتونم که خیلی خوب بود .. زیاد بود ولی راحت تر از مال ما بود
اصلا قابل قیاس با مال پارسال نیست
وای منم از امتحان میام نمیدونم چیکا کردم :|
ی درسو نخونده بودم سه تا سوال با نمره کم اومده بود ننوشتم ینی نوشتم چررررت، بد نبود اونم ، پس ماله شمام سخته
اصلن اصللن -_- نهایی پارسالو میخونم میرم سر امتحان میبینم چقد تفاوته هم تعداد سوالا هم سختیش !
(18-06-2020، 18:29)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-06-2020، 18:25)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-06-2020، 18:24)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@"| زَرآ |"
صبح میخواسم قهقهه بزنم نمیتونسم خواهرم خواب بود کنارم .__.
من هنوزم تو شوکم لنتی D:
واااای
فق اونجایی که گفتم بزا حساب کتاب کنم D:
فقط گمشو نبینمت D:
چرا خنده داره اینقد ؟! وااای :^
ما دیگه فک میکردیم ما زرنگیم نگو عقب موندیم :|
D::
چون خنده داره دیگه =|
هنو شاید ب چیزای بیشتری پی ببریم D:
اییی خدااا