24-06-2020، 1:11
(24-06-2020، 1:03)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-06-2020، 1:02)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-06-2020، 1:00)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مهسا خانوم چرا من هر دفعه با مدیر ناظم چت میکنم یا پیاممیدمشما پشت ایشون درمیاید.
(24-06-2020، 0:56)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-06-2020، 0:39)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اول سیروان دومن شما عادت داری ببینی من اخطار ندارم یه اخطار به من بدی این همه انگلیسی حرف میزنن اخطار نمیگیرن من چندتا پیام دادم راست اخطار بابا دستت درد نکنه خدای عدالتی
این پسره سیرو
تو پیام ناشناسش میگه ، معلوم نیس همزمان با چن نفر حرف میزنه :|
برام جالب شد ، هنوز تو محله اینا روشن نشده که حرف زدن پسر با جند دختر و برعکس ، نشونه بدی نیست؟
چشم بصیرت که نداری ..
مدیر هم که نیستی .__.
از کجا میدونی اخطار دارن یا ندارن بقیه ؟
ایا ایشون خودشون زبون ندارن؟؟؟؟؟
حتما شما دارید که می دونید اوکی
من به ایشون گفتم زمانی که نیستم ب جام حرف بزنه :|
میدونم.
میدوناز کجا از اونجای که توی کل انجمن فقط ۴ بار تبریک تولد گفتی.

چشم بعضیا سیاه