24-06-2020، 1:15
(24-06-2020، 1:13)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-06-2020، 1:11)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اقا قضیه رو نمیگیری نه من کاری به کسی ندارمچندتا رل داره برادر اسلامی من کارم با خودمه وقتی میگن سیروان چندتا رل داره باید مدرک رو کنن برام حرف من همینه تمام.
(24-06-2020، 1:09)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-06-2020، 1:08)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه به من ربطی نداره من اصلا مخاطبم شما نیستید اونا رفتن پشته سر منگفتن نه من پشته سر شما شما دوست دارید با ۱۰۰۰ نفر همزمان رل باش
خب من با چند نفر همزمان رلم به شما چه ربطی داره؟(مودبانه گفتم)
اصلا اوناهم هزارتا رل دارن بازم به شما چه؟
+من وقتی اقدامی نکردم شمارتو از کدوم سوراخ میخام در بیارم؟
+من پسرم خطابت کردما
اها پس میتونی؟؟
اقا اینجا امنیت نداره!!!
(24-06-2020، 1:13)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.معنی شریف بودن رو فهمیدیم
(24-06-2020، 1:11)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-06-2020، 1:03)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-06-2020، 1:02)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مهسا خانوم چرا من هر دفعه با مدیر ناظم چت میکنم یا پیاممیدمشما پشت ایشون درمیاید.
ایا ایشون خودشون زبون ندارن؟؟؟؟؟
حتما شما دارید که می دونید اوکی
من به ایشون گفتم زمانی که نیستم ب جام حرف بزنه :|
میدونم.
میدوناز کجا از اونجای که توی کل انجمن فقط ۴ بار تبریک تولد گفتی.![]()
![]()
چشم بعضیا سیاه
خب شاید اون چهار نفر انسان شریفی بودن
امنیت نداره ، بچهای اینجارو با یه خدافظی خوشحال کن