24-06-2020، 1:20
(24-06-2020، 1:18)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.۶ خرداد ندارم ولی ۸ خرداد دارم
(24-06-2020، 1:16)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نظورتو از حرفت نگرفتم من توی تلگرام تنهای دختری که باهاش در ارتباط اونم مال انجمن r که خودش مشکل نداره
(24-06-2020، 1:15)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ی سوال
(24-06-2020، 1:09)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مامان میشه ببخشی؟؟؟
(24-06-2020، 1:02)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مهسا خانوم چرا من هر دفعه با مدیر ناظم چت میکنم یا پیاممیدمشما پشت ایشون درمیاید.
ایا ایشون خودشون زبون ندارن؟؟؟؟؟
حتما شما دارید که می دونید اوکی
من هرکاری دلم بخاد انجام میدم و به هیچ احدی هم ربطی نداره .. اینو قبلا هم بهت گفته بودم ..
هرکاری دلم بخاد !
تکرار کن با خودت فرزندم .. عآ آفرین !
تو با خواهر خودتم همونجوری کتو تلگرام با یکی از دخترا حرف زدی بدون رضایت خودش هم حرف میزنی؟
(24-06-2020، 1:17)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.برادر ۶ خرداد ساعت ۱۸ عصر به بعد داری بیا پ.خ رو کن منم فیلم اعدامم تو لایوه اینستا میزارم نگاه کن
(24-06-2020، 1:16)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-06-2020، 1:14)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.برادر من
دوست من ، مهم نیست جند بار رل میزنی ، مهم اینه وقتی با یکی هستی با بقیه نپری !
من از ۶ خرداد ۹۹ ساعت ۱۸ عصر با س.. رلم اگه از اون ساعت کسی پیدا کردی با مدرک گفت من بهش پیشنهاد دادم.
من خودمو اعدام میکنم.
اوکی ثابت کن
یه اسکرین شات از همین فلشخور بت بدم ک تو ۵ خرداد به یکی پیشنهاد دادی ، ساکت میشی؟