24-06-2020، 1:22
(24-06-2020، 1:20)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تهدید تهدید !
(24-06-2020، 1:15)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.الان این هشدار بود یا تهدید؟
(24-06-2020، 1:13)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-06-2020، 1:11)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اقا قضیه رو نمیگیری نه من کاری به کسی ندارمچندتا رل داره برادر اسلامی من کارم با خودمه وقتی میگن سیروان چندتا رل داره باید مدرک رو کنن برام حرف من همینه تمام.
(24-06-2020، 1:09)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نه به من ربطی نداره من اصلا مخاطبم شما نیستید اونا رفتن پشته سر منگفتن نه من پشته سر شما شما دوست دارید با ۱۰۰۰ نفر همزمان رل باش
اصلا اوناهم هزارتا رل دارن بازم به شما چه؟
+من وقتی اقدامی نکردم شمارتو از کدوم سوراخ میخام در بیارم؟
+من پسرم خطابت کردما
اها پس میتونی؟؟
اقا اینجا امنیت نداره!!!
(24-06-2020، 1:13)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.معنی شریف بودن رو فهمیدیم
(24-06-2020، 1:11)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میدونم.
میدوناز کجا از اونجای که توی کل انجمن فقط ۴ بار تبریک تولد گفتی.![]()
![]()
چشم بعضیا سیاه
خب شاید اون چهار نفر انسان شریفی بودن
امنیت نداره ، بچهای اینجارو با یه خدافظی خوشحال کن
(24-06-2020، 1:20)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بیا پ.خ رو کن
(24-06-2020، 1:18)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.۶ خرداد ندارم ولی ۸ خرداد دارم
(24-06-2020، 1:16)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نظورتو از حرفت نگرفتم من توی تلگرام تنهای دختری که باهاش در ارتباط اونم مال انجمن r که خودش مشکل نداره
(24-06-2020، 1:15)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ی سوال
مامان میشه ببخشی؟؟؟
تو با خواهر خودتم همونجوری کتو تلگرام با یکی از دخترا حرف زدی بدون رضایت خودش هم حرف میزنی؟
(24-06-2020، 1:17)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.برادر ۶ خرداد ساعت ۱۸ عصر به بعد داری بیا پ.خ رو کن منم فیلم اعدامم تو لایوه اینستا میزارم نگاه کن
(24-06-2020، 1:16)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
برادر من
من از ۶ خرداد ۹۹ ساعت ۱۸ عصر با س.. رلم اگه از اون ساعت کسی پیدا کردی با مدرک گفت من بهش پیشنهاد دادم.
من خودمو اعدام میکنم.
اوکی ثابت کن
یه اسکرین شات از همین فلشخور بت بدم ک تو ۵ خرداد به یکی پیشنهاد دادی ، ساکت میشی؟
+الان نمیتونم بگردم پیدا کنم اسکرینو فردا دراولین فرصت اسکرین شاتو میذارم تو همین گ.ا !
۶ خرداد میشه ۲۶ می
۸ خرداد میشه ۲۸ می
اسکرین شات دارم ، با شاهد اصلی !
اسکرین شاته رو بزارم فقط؟ یا شخصیم ک بش پیشنهاد دادی هم بیارم؟