(24-06-2020، 1:26)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-06-2020، 1:20)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اها بازی جرعت حقیقت؟؟؟؟؟
(24-06-2020، 1:18)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.توی گروه ، بازی ، چت منشوری ، حذف گروه !
(24-06-2020، 1:16)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نظورتو از حرفت نگرفتم من توی تلگرام تنهای دختری که باهاش در ارتباط اونم مال انجمن r که خودش مشکل نداره
(24-06-2020، 1:15)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ی سوال
مامان میشه ببخشی؟؟؟
تو با خواهر خودتم همونجوری کتو تلگرام با یکی از دخترا حرف زدی بدون رضایت خودش هم حرف میزنی؟
تلگرافی گفتم بفهمی
رو میگی اول اون یه رباته خودش سوال میکنه نه من دومن من کسی رو به زور وارد بازی نکردم خودشون دکمه رو زدن
سومن از اون دوتا میددنم کدوم گفته اینارو همونی که لینک گروه رو بهت داده
من ترسی ندارم بله گروه تلگرام داشتیم مالکش شخصه بنده بودم.
بیشترین پیام هم مال من بود.
گروهم سر حرف ناجوری و +۱۸ صدرا که به یکی از دختر زد حذف کردم
کسی به من لینک گروه نداد D:
شمارتو به من دادی فقط و منم تا جایی ک میتونستم پشت خط نگهت داشتم v:
شماره ای که اصلا مال من نبوده v:
همینقدر زیادم حرف زدم !
----