24-06-2020، 1:55
(24-06-2020، 1:39)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-06-2020، 1:22)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فش نده بده.
(24-06-2020، 1:15)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-06-2020، 1:09)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مامان میشه ببخشی؟؟؟
(24-06-2020، 1:02)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مهسا خانوم چرا من هر دفعه با مدیر ناظم چت میکنم یا پیاممیدمشما پشت ایشون درمیاید.
ایا ایشون خودشون زبون ندارن؟؟؟؟؟
حتما شما دارید که می دونید اوکی
من هرکاری دلم بخاد انجام میدم و به هیچ احدی هم ربطی نداره .. اینو قبلا هم بهت گفته بودم ..
هرکاری دلم بخاد !
تکرار کن با خودت فرزندم .. عآ آفرین !
گوه نخورا بیشور :|
یه لحظه گفتی مامان نگران مامانت شدم ک چی میکشه اع دست تو !
+ بی شرف تویی که وقتی رل داشتی بازم چشمت دنبال من بود
اوکی شدی یا اوکیش کنم ؟
خیلی حالش خوبه سلام داره خدمتت.
اخه یه سوال سرعی من از ۲۷ اردیبهشت اینجا بلاکم فکر کنم تو روبیکا هم بلاکم چطور پیشنهاد دادم![]()
اها دلت خبر داد که من بهت پیشنهاد دادم بابا #ارواح
اعوذ بالله من الشیطان الرجیم !
دوس دارم میدم .. از این بدتراشم میدم .. اون که کار هر روزته فک کنم با گفتنش مشکلی نداشته باشی !
عه ؟ میدونه خدمت کی سلام داره ؟ چی گفتی بهش ؟ گفتی خدمت کسی سلام داره که از پسرش متنفره ؟ اونوقت ایشون با خودشون فک نمیکنن پسر دسته گلشون که با 18 دختر چت کردنو افتخار میدونه .. چه گندی زده که من ازش متنفر شدم ؟
هرزگی مدرن جزو افتخارات و کارنامه محسوب میشه ؟ ناموسا اگه اره بگو بدونیم ..
اکانت خر عمه ام بود دگ اکانت سحر جون ک بم پیام داده بود ن ؟