24-06-2020، 2:41
(24-06-2020، 2:36)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.وااااااای این سطح از نفهمی نوبره:/
(24-06-2020، 2:33)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پشمام ریخت با این جوابت پس چرا فقط برای مهسا چرا برای من نیس؟؟ برای بقیه نیس؟؟؟
(24-06-2020، 2:31)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-06-2020، 2:29)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اها درست بعداز ۵ دقیقه یه اخطاره ۳۰٪دیگه کرفتم شد ۶۰٪
دقیقا چن وقت پیشم اخطار داشتی ۳۰٪ درصد به دلیل توهین به مدیریت D:
نه سوالم اینه این اسکرین کاره مهسا خانومه نگه مهسا خانوم مدیره که میتونه میزان اخطاره منو ببینه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/7272BE85-3490-414D-ADA3-07A54E91F148.png
+اره ، قبلا وجود نداشت،یه سریا دسترسی داشتن . که منم این اسکرینو دیدم به همین نکته پی بردم ک چرا ایشون اخطار شمارو میتونه ببینه که برمیگرده به تنظیمات گروه که درست شده ، مرورگرش کش شده بود واس همون !
چرا من یک هفته اف بودم چطور دو روز پیش پیام دادم
زمان گرفتن اخطارم نشون بده درست ۵ دقیقه بعداز اوت اخطار ۳۰٪ یک اخطار دیگه هم گرفتم شد ۶۰٪
عمو نویسنده عضو تیم مدیریته ، کابر عادی عصو تیم مدیریته؟
میگم این پیام واسه ۸ خرداده ! مهسا دو روز پیش بهم اینو فرستاد:/