24-06-2020، 2:47
(24-06-2020، 2:46)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.میگمترکی؟ :|
(24-06-2020، 2:44)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.الان داری به ترک ها توهین میکنی؟
(24-06-2020، 2:42)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-06-2020، 2:39)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بابا امیرحسین خان چرا حرفو عوض میکنی تو میگی دو روز پیش اسکرین گرفته درسته یا به قول شما نقل قول کرده برای شما فرستاده یه سوال من دو روز پیش اخطار نداشتم فکر کنم حالت نداشتم همه اینا برام سواله اگه اخطارم داشتم ۶۰٪ بوده نه مثل امشب ۳۰٪
(24-06-2020، 2:36)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جناب وقتی نمیدونی حرف نزن ..
به راحتی میشه پیام ها رو فرستاد برا طرف و اون تو پیوی خودش ببینه ..
حالا دلیل نمیشه که اون مراحل واسه شما توضیح داده بشه که فردا هی مزاحمت ایجاد کنی پیام این فرد رو برا کس دیگه ای بفرسی ..
یه حالت نقل قول گونه داره ..
فرستادم برا امیر و اسکرین گرف ..
حالا واقن همه چیش نیاز ب توضیح داشت ؟
اینو گفتی از فردا باید پیامارو نقل و قول کنه:/
این جنبه نداره :/
من بکساعته دارم داستان میگم واسش که این نقل و قول رو یاد نگیره -_-
عمو اخطارات تاریخاشون فرق داشته ، تاریخ پایانشون :/ یکیش زودتر تموم شده !
نکنه باید الان ابزار مدیربتو واسه تو بیرون بیارم!
ترکبودی؟
درست زمانشون یکسان بود فقط ۷ دقیقه فرق داشتن یعنی شما درست توی اون ۷ دقیقه عکس کرفتین بابا عجب اتفاقی
جوابش اره یا نه هست فقط :|
دیگه لابد اره همین اتفاق شده !
تو این دنیا همه چیز اتفاق میوفته