24-06-2020، 3:06
(24-06-2020، 3:04)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه بابا نمیشه اصلا نمیشه حاجی
(24-06-2020، 2:58)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-06-2020، 2:54)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اسکرین که الان گرفتی؟ الان پیام هارو درست کردی؟
(24-06-2020، 2:52)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ای بابا !
(24-06-2020، 2:49)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.برادر نداشتم به چی قسم بخورم من حالت نداشتم درست امشب گذاشتم حالتومو واقعا که امیرحسین من خودم اخر اینجور کارم برو برادر شبت خوش این دفعه خواستی کاری بکنی هماهنگ کن بعدش بیا
میگم ک نمیفهمی v:
دو روز پیش همین حالتو داشتی :|
الا تو میگی نداشتی من میگم داشتی چجوری ثابت کنیم؟ اسکرین شاتم من دارم ی امتیاز دست منه .
با کیهماهنگ کنم؟
مگ میشه پیام درست کردم ؟
خودت به من گفتی من میتونم پیام درست کنم به صابر فش دادی