24-06-2020، 3:08
(آخرین ویرایش در این ارسال: 24-06-2020، 3:09، توسط Sirvan10_a.)
(24-06-2020، 3:06)HoPe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه اناهیدا خانوم گفتی اسکرین میگرفتم گفتم بهت بگم که میگرفتی حالتو نمایش نمیده
(24-06-2020، 3:03)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-06-2020، 2:54)HoPe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-06-2020، 2:52)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-06-2020، 2:49)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.برادر نداشتم به چی قسم بخورم من حالت نداشتم درست امشب گذاشتم حالتومو واقعا که امیرحسین من خودم اخر اینجور کارم برو برادر شبت خوش این دفعه خواستی کاری بکنی هماهنگ کن بعدش بیا
میگم ک نمیفهمی v:
دو روز پیش همین حالتو داشتی :|
ای کاش از اکانتت اسکرين ميگرفتم دهنت بسته ميشد.__.
یک نکته وقتی بری پروفایل کسی رو نگاه کنی من ندیدم هیچ جاش حالتشو بنویسه
تو هويجی به من ربطی داره ايا؟
(24-06-2020، 3:07)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چی شد تو که پ.خ ساختگی رو نشون دادی اونم نشون بده دیگه
(24-06-2020، 3:07)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-06-2020، 3:06)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.میشه از اونا هم بدی.البته با زمان و تاریخ
(24-06-2020، 3:05)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خب برای من نشون میده ولی بخش هاش جداست من از بخشی که اخطارای قبلیت و اخطار جدیدت که پ.خ ارسال شده اسکرین دادمD:
(24-06-2020، 3:02)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اها تو هم عکس از اخطار هام دادی کپی این بود که برای توهم که مدیر ناظمی نشون نمیده عجب حتما برای اقا صابرم نشون نمیده
این اخطارا برات نشون داده میشه چون برات پ.خ فرستاده شده ، اخطارایی که پ.خ فرستاده نشه به عنوان ناشناس اینجا نشون داده نمیشه D:
نه دیگه تا الانم زیاد بهت نشون دادم از ابزار مدیریت رو .