24-06-2020، 3:11
(24-06-2020، 3:09)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-06-2020، 3:07)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه عمم اوکی تو خوبی
(24-06-2020، 3:06)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-06-2020، 3:04)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه بابا نمیشه اصلا نمیشه حاجی
(24-06-2020، 2:58)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اسکرین که الان گرفتی؟ الان پیام هارو درست کردی؟
مگ میشه پیام درست کردم ؟
خودت به من گفتی من میتونم پیام درست کنم به صابر فش دادی
من مگ اصا ب تو زنگ زدم ؟
مگ من بات صحبت کردم ؟o_O
(24-06-2020، 3:09)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره دیگه خودت اعتراف کردی گوگولی
(24-06-2020، 3:08)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خب برادر من ، اگه من توان ساخت پیام خصوصی داشتم پس ساختن چنین چیزیم نباید برام سخت باشه !
(24-06-2020، 3:06)HoPe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه اناهیدا خانوم گفتی اسکرین میگرفتم گفتم بهت بگم که میگرفتی حالتو نمایش نمیده
(24-06-2020، 3:03)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یک نکته وقتی بری پروفایل کسی رو نگاه کنی من ندیدم هیچ جاش حالتشو بنویسه
تو هويجی به من ربطی داره ايا؟
(24-06-2020، 3:07)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چی شد تو که پ.خ ساختگی رو نشون دادی اونم نشون بده دیگه
(24-06-2020، 3:07)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میشه از اونا هم بدی.البته با زمان و تاریخ
نه دیگه تا الانم زیاد بهت نشون دادم از ابزار مدیریت رو .
ای بابا ):
عجب کاری کردم ):
ینی من الان توانایی ساخت پیام دارم ^^؟