25-06-2020، 1:19
(25-06-2020، 1:15)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.To bia man ba docharkhe migirmt
(25-06-2020، 1:09)Scarz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-06-2020، 1:05)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آره
(25-06-2020، 0:59)Scarz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-06-2020، 0:56)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عع اینم ۹۶
خب حاجی ریمپ کردی :/
این فابریکه دس نخوردست.
اینم ریمپ کنم و این داستانا میترکونه
چون اتاقش خیلییی سبک تر از ۲۰۶ و پژو پارس و سایر ماشیناس ، شتاب دهیش بالاست صرف سوختشم بالاست !
تازه پراید دوگانه خریدم کارخونه بی رنگ
مدل ۸۸
جالبش اینه ، سفارشی کارخونست فرمون هیدرولیکه D:
یه ۴ لیتری این حرفارو نداره بیا یجا خودتو ببینیم ((:
آره میدونم
خدا برسونه یه هدرز ام ببندم روش دیگه میرم واسه سیستم
او لالا فرمون هیدرولیک
ایول مبارکه
کجایی؟
تهرانی؟
بح بح ، پول داری قرص بده ما D:
اره بصزفه تره:/
عنو ببینا ، یادت نیس پی ام دادم واسه کار ترجمه هه ؟ :/
لنگ ام خودم ، اینارم عشقشو دارم خرجش میکنم وگرنه عقلانی نیست هیچکدوم D:
CNG ya LPG ?
(25-06-2020، 1:08)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نزنه میمونیم تو راه )):
(25-06-2020، 1:04)Scarz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-06-2020، 1:01)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فوش دادی خداوکیلی؟ :|
نه یه چیزیه تو موتور که کارش جرقه زدنه D:
چقد بی عدبه .. ایح /:
بش بگو جرقه نزنه -_-
من تهراناگبیامبا ماشین شخصی خودم نمیام!
منم لنگ امخونه پولمنداریم):
cng بابا
D: