(25-06-2020، 16:12)mentol*vkook نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-06-2020، 15:32)Scarz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.وقتی طرفدار ی خواننده میشی بهت میگن فن و اگ پسر باشی بهت میگن فن بوی(:
(25-06-2020، 15:28)mentol*vkook نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ن نیستم
فن بوی هستی؟
یعنی چی
البته تو ایران فن بوی رو بیشتر واسه مسخره کردن بکار میبرن . من هرکی بهم بگه فن بوی یه دونه میزنم گوشش بی تربیتتت
(25-06-2020، 16:03)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-06-2020، 15:56)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میخوام دریا رو موسی کنم
گواهی پزشکی داری؟
دکترم بهم گفت کی حس میکنی که تنهایی؟ گفتم وقتی که عیدِ . سفره دلمو واسش وا کردم دید هی جر میخورم هی جر میخورم و هی جر. فهمید هر روز من عیدِ