28-06-2020، 21:04
(28-06-2020، 20:55)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-06-2020، 20:51)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-06-2020، 20:47)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-06-2020، 17:04)RedSparrow نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-06-2020، 16:24)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرفداری این دو تا هنوز منقرض نشدن!:||
:|| همین تتلوش ی زمان آهنگای خوبی داشت طرفدارای خوبی داشت این هیچی
زدبازی چندین سال خاطرس طرفدارای خودشون و دارن
هیچکس بزرگ همه ی ایناس و فدایی استعداد بزرگیه
من هنوزم آهنگای زدبازی و گوش میدم نمیتونم فراموش کنم !
هیچکس و فدایی ام نه نمیشه بهشون گفت
این وسط تتلو رد داد فقط با سهراب که بازم سخته اسم سهراب و به بد بردن
طرفدار با مخاطب با شنونده فرق داره
من خودم تو زمان تینیحریم نمیشه گفت طرفدار ولی به شدت پیگیر کارای زد بازی و سهراب بودم
ولی هر چیزی دورانی داره ،زد بازی خوب بود ،درسته که مثل تتلو رد نداد ولی از به جایی به بعد زد جاده خاکی و کیفیت اهنگاش به شدت عفت کرد
هنوز شاید دو ماه یه بار یه شعراشو گوش کنم ولی فقط محض تجدید خاطره
طرفدار کسیه که در هر شرایطی پیرو رهبرشه حالا این رهبرش میتونه نویسنده باشه یا خواننده و یک پیرویت بی منطقی داره که حتی اگه رهبرش اشتباه هم که بکنه به دلیل علاقه شدیدش نمیبینه و ندید میگیره و دنباله روش میشه ماست مالیش میکنه و ...( مثل طرفدارای تتلو )
(28-06-2020، 20:47)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-06-2020، 20:39)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
الا مگه کسی اینجا طرفدار شررررر( شاهین نجفی) که تو جوش میزنی؟
بالاخره هنوز موجوداتی پیدا میشن که طرفدار یه کمونیست باشن
الا به قول معروف آقای گودرزی چه ربطی داشت به خانم شقایقی؟؟؟!
اگه مثل شرررر اعظم بلاکمون نمیکنی باید بگم ربطش این که تو دنیایی که کمونیستا هنوز طرفدار
دارن قطعا زدبازی هم طرفدار داره.
شاهین مگه بلاکم میکنه؟!!
اصلا مگه اسکلی پیدا میشه که اونو دنبال کنه که اون بخواد بلاک کنه
کمونیست حداقل میتونه با صحبتای به ظاهر قشنگو دلفریبش مخاطب فریب بده و در توهم رویایی از یک آینده زیبا رهاش کنه
ولی زد بازی دیگه به جز یه مشت خاطره ( آهنگای قدیمش اونم) دیگه چیزی نیست
وقتی حتی خودشون با خودشون نمیتونن کنار بیان...
اگه طرفدارشی باید در جریان دعواهاشون باشی که!
بالاخره حالا یا اسکل یا عاقل بالاخره طرفدار دارن
من فنشون نیستم ولی دلیل نمیشه هیشکی فنشون نباشه