30-06-2020، 21:33
(30-06-2020، 21:28)HoPe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.به توان اخرین عددD:
(30-06-2020، 21:26)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خیلی خیلی خیلی بیشتر به توان۲ D:
(30-06-2020، 21:17)HoPe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.D:خیلی خیلی خیلی بیشتر
(30-06-2020، 21:16)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه من بیشتر:v
(30-06-2020، 21:15)HoPe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من بیشتر
بشم:vv
دانشگاه دیوونه ها...خیلی باحاله![]()
جااااننننن
خوندمش اره باحاله
هیچی تو تابستون باس درس بخونم
یا حسین.-. چه کاریه آخه...
تازه امسال دوتا کتاب بیخود داشتیم برا اینکه به بقیه درسا برسیم بدون اینکه بهمون درس بدن و از ما امتحان بگیرند 20 گذاشتند
از اینش شانس آوردین ولی آخه چه کاریه تو تابستونم آدم بره درس بخونه:/
متاسفانه بله و مامان بنده میگه پاشو برو درسای دهم و یازدهم رو برا کنکور بخون دوازدهم که رفتی نمیتونی بخونی منم حرف گوش کن دارم میخونم