(30-06-2020، 17:20)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-06-2020، 16:34)Scarz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-06-2020، 16:24)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تلخون
ترخون !
تشکر..
خواهش میکنم
.gif)
(30-06-2020، 18:54)mlází نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خواهش میکنم
(30-06-2020، 16:34)Scarz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سمت راست F12
یه دکمه هست
Print screen
یا مخفف اش
اونجایی که میخوای عکس بگیری دکمرو بزن
بعد برو توی paint
Ctrl + V
بعدم سیو کن
اقا دمتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت گرممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
تشکر(:

(30-06-2020، 19:06)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-06-2020، 19:03)mlází نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خدایا آخر عاقبت همرو بخیر کن
ی عزیزم واقعیم گیر من میاد
از این آرزوها نکن پشیمون میشی
یهو میبینی یکسی بهت میگه عزیزم که عزیز تو نیست!(:
اونوقت وقتی جواب توجهاتشو با بی توجهیات میدی ،ناخواسته بدجور دلشو میشکنی و تو میمونی عذاب وجدان...
چقد خوبه که خیلیا اینو میفهمن ... !
(30-06-2020، 20:02)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.صحیح
سمت راست F12
یه دکمه هست
Print screen
یا مخفف اش
اونجایی که میخوای عکس بگیری دکمرو بزن
بعد برو توی paint
Ctrl + V
بعدم سیو کن
ناموسا این همه مصیبت نداره ک -_-
ویندوز + Print screen
بعد میره تو pictures
پوشه ی screenshots
اوکی شد رف /:
من بلد نبودم اینو راستش ، ولی امتحان کردم کار نکرد
من خودم با snipping tool کار میکنم میتونی کراپ کنی اون قسمتیو که نیاز داری تو خود اسکرین