05-07-2020، 0:56
(آخرین ویرایش در این ارسال: 05-07-2020، 0:57، توسط чернаяЛуна.)
(05-07-2020، 0:45)υɴĸɴowɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-07-2020، 0:19)eliii joooon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-07-2020، 0:12)υɴĸɴowɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-07-2020، 0:09)eliii joooon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-07-2020، 0:06)υɴĸɴowɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیر گفتی دیگه ._.
ندانم
بی ادبی
تو اطلاعیه رو بستی الان؟
بی ادب منم که رو اعصاب بقیم ._. گنگم بالا بوده
نه کبود کرده
رو اعصاب کی بودی؟!
گنگت از اون جذاباس اتفاقا ._.
از اون موقع که حرف زدیم کلا ۳ تا اطلاعیه اومده یکی تگ الان دو تا هم نقل قول هوپ
کلا ایگنورت کرد انجمن ._.
من خاصم چون خودم خواسم خلاصه ._.
اطلاعیت زخمی شده (:
منم زخمی کرده انقد پیله کردم
جون .-.
هم زخمی شده هم زخمی کرده
ای بابا ):
این دفعه تو غیبت زد حواست باشه ._.
(05-07-2020، 0:45)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-07-2020، 0:22)† No Memorise ∅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یه فیلم امریکای هست ۸ فصله الان اسمش یادم نیس فردا بهت میگم فقط انقدر خوبه که وقتی فسمت اخرش پخش شد ۴۵٪ شهر امریکا کامل تعطیل شد
یکی ی فیلم بسی جاذاب معرفی کنه-_-
گاتو میگی؟