05-07-2020، 0:59
(05-07-2020، 0:56)eliii joooon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-07-2020، 0:45)υɴĸɴowɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-07-2020، 0:19)eliii joooon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-07-2020، 0:12)υɴĸɴowɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-07-2020، 0:09)eliii joooon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بی ادبی
تو اطلاعیه رو بستی الان؟
بی ادب منم که رو اعصاب بقیم ._. گنگم بالا بوده
نه کبود کرده
رو اعصاب کی بودی؟!
گنگت از اون جذاباس اتفاقا ._.
از اون موقع که حرف زدیم کلا ۳ تا اطلاعیه اومده یکی تگ الان دو تا هم نقل قول هوپ
کلا ایگنورت کرد انجمن ._.
من خاصم چون خودم خواسم خلاصه ._.
اطلاعیت زخمی شده (:
منم زخمی کرده انقد پیله کردم
جون .-.
هم زخمی شده هم زخمی کرده
ای بابا ):
این دفعه تو غیبت زد حواست باشه ._.
(05-07-2020، 0:45)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-07-2020، 0:22)† No Memorise ∅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یه فیلم امریکای هست ۸ فصله الان اسمش یادم نیس فردا بهت میگم فقط انقدر خوبه که وقتی فسمت اخرش پخش شد ۴۵٪ شهر امریکا کامل تعطیل شد
یکی ی فیلم بسی جاذاب معرفی کنه-_-
گاتو میگی؟
نه اون نیس یه فیلم دیگه اس سر پادشاهی می جنگند
اها یادم اومد تایم اف کروز