05-07-2020، 12:42
(آخرین ویرایش در این ارسال: 05-07-2020، 12:42، توسط Sirvan10_a.)
(05-07-2020، 12:34)fatemeh 11 ساله نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مالا ماهم اینطوریه مثلا
(05-07-2020، 12:31)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-07-2020، 12:22)fatemeh 11 ساله نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-07-2020، 12:19)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-07-2020، 12:18)fatemeh 11 ساله نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آذربایجان غربی.
عه مگه اهل کجایی؟
الان من یه چی بگم میفهمی چی میگم؟
کوردی که تایپ کنی فکر کنم بفهم چون زبون ما با مال شما فرق میکنه.
ولی ترکی تایپم خیلی ضعیفه..
چون اونو نتونستم یاد بگیرم
آهان رع آزاربایجانم کورد داره
خب امممممم........ کوردی منطقه ما مث فارسی یکم
خاسی؟![]()
![]()
![]()
![]()
آذربایجان خیلی کورد داره بوکان مهاباد پیرانشهر سردشت نقده اشنویه این شهر به جز نقده ۹۰٪ کوردن نقده ۶۰٪ کوردن.
اره فرق داره مثل ترکی اینجا با مال تبریز
نمیدونم مال اردبیل شبیه کدومه
کوردی ما اینطوره که سنندجیا مثلا برای احوال پرسی میگن چونی؟ما میگیم چکی یا مثلا اونا به دختر میگن کنیشک ما میگیم دت بعد ما غلیز حرف نمیزنیم
احوال پرسی=چونی باشی سلامتی.
چیکار میکنی = چه دکی
کجایی= له چوی
دوست دارم=خوشم دوی
اهل کجای=خلکی چوی
دختر=کچ
پسر=کور
خنده=پیکنین
اشک=فرمیسک
خواهرم=خوشککم
برادرم=کاکم
پدرم=بابام
مادرم=دایکم
دایی=خال
عمو=مام
عمه و خاله=پور
@red_Queen
قول داده بودم کوردی یادت بدم بیا اینم کوردی

(05-07-2020، 12:37)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خواهیش
انقدر که من توی موضوعات علمی موضوع میزنم یه نویسنده نمیزنه.
(05-07-2020، 12:37)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ببخشید.
(05-07-2020، 12:36)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اخه پرهام من نیازی ندارم من برای دروس تخصصی میرم کلاس خصوصی همونم رو بخونم کنکور قبول میشم نیازی به چیزه دیگه ندارم
سیروان یه چیزی به نام آمین برات توی دانستنی ها و موضوع های علمی گذاشتم که توی شیمی به دردت میخوره.