06-07-2020، 23:05
(آخرین ویرایش در این ارسال: 06-07-2020، 23:07، توسط ▪неизвестный▪.)
(06-07-2020، 22:58)eliii joooon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-07-2020، 22:54)υɴĸɴowɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-07-2020، 22:49)eliii joooon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-07-2020، 22:48)υɴĸɴowɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-07-2020، 22:44)eliii joooon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آره کلا باید ما نباشیم تغییرات بدن
ما نباشیم اول شن مثلا (:
بعضیا هم سپاس میدن فقط (:
آره منظورم همونم بود
قضیه ی صورتی چیه؟
فکر کنم انجمنو صورتی کردن ._. من کش مش پاک نمیکنم صورتی شم که (:
من قبلا پاک میکردم الان دیگه تصمیم گرفتم پاک نکنم :|
چرا من هی شوت میشم صفحه ی بعد آخه چه خبرتونه؟ -_-
شما که تازه گوشی جدیدایه گرفتی ما چیکار کنیم (:
اینم کار خودشونه
(06-07-2020، 23:02)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-07-2020، 22:57)eliii joooon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-07-2020، 22:53)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-07-2020، 20:39)eliii joooon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-07-2020، 18:00)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
"υɴĸɴowɴ"
eliii joooon
و امشب قرار است به مرادِ دلتان برسید D:
عع بالاخره اوایل ماه زوج رسید؟ (((:
دارم از تباهی درمیام تا حدودی ._.
شیرینی چی بدم پرپلی؟ (:
اینجور بنظر میرسه D:
شما همه جوره مورد پسندی ._.
در این حد ؟! :^
جون پسندا مال شماست که ((:
جای من بودی یه جون داشتی با یه تریلی اُ چیکا میکردی؟
من نمیدونم اون موقع چند تا الی جون بود که هر چی این دوست ما آی و اُ اضافه میکرد بازم تکراری بود :|
دلبری ؟ (((: ♡
حقیقتا ترجیح میدم بش فک نکنم D:
ولی صداشو در نیار ماهم از خودتونیم ._.
اونموقع پسوند " جون " مد بوده ._.
(06-07-2020، 23:02)υɴĸɴowɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-07-2020، 22:58)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-07-2020، 22:56)υɴĸɴowɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-07-2020، 22:51)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اره ._.
منتظریم ):
تا کمر رفتیم تو سبزه زار دیگه ._.
باز هم منتظر میمونیم تا ببینیم چ میشود ._.
این همه صبرو تقوا از کجا, این مشقارو کجا کردی؟ (:
دشواره داره خیلی ._.
از دوشواره هات به ما هم یاد بده دیگه ._.

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)