07-07-2020، 0:52
(07-07-2020، 0:48)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-07-2020، 0:44)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-07-2020، 0:37)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-07-2020، 0:34)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-07-2020، 0:25)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
داستانش چیست جانم ؟ ._. ، اخه ب خودم امیدوار شدم D:
صلوات بفرس ._. D:
کتک خورت ملسه باید باز بهش روی بیارم تا بفمی کنترل دست کیه D: !
میگم حالا D: ، برو تو آینه ببین یبارم :v
روحش شاد D:
کنترلِ تی وی رو میگی ؟ .. هعی یادش بخیر همیشه دستِ بابا علیت بود :v
هرچه زودتر بهتر D: ، اخوی پارسا بیا اینو جمش کن حریف زبونِ درازش نمیشیم :^
باز هم صلوات بفرس ._.
اره D: ، خدا بگم چیکارت کنه تو رو v: ، ی زمانی فری هم بابام بود :|
اصن بمون تو خماریش :v ، هی پارسا چک چی میگه ؟ :|
حس میکنم بازم بفرسم گناهام اثری ازش نمیمونه .. اخه چقده پاکم من D: ♥
ژان D: ، میگم شاید علی شخصیت جدید فریه ؟ :v
از مظلومیتم سواستفاده نکن (.. )* ، وقتی خوردی میفهمی v:
اینکه درش شکی نیست جانم ^ ^
نه نه فری خودش ۴ جناح جدا داره ._.
(07-07-2020، 0:46)eliii joooon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-07-2020، 0:40)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-07-2020، 0:32)eliii joooon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-07-2020، 0:28)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خجالت میدی اخه (.. )* D:
قربونت این مهسارو بفرس بره ردخور نداره D: زبونشو ک میبینی ؟! D:
عع مهسا جووووون شنیدم میخواستی زودتر اسمت عوض شه :v
@"m.h.sa "
سو استفاده گری تو شبِ تاریک ؟ :v
ناچ ناچ ناچ D:
+ جون فق واسه توعه و بس D:
منم اون خفاش شب ._.
سلطانِ جونان .-.
پارتی بعضیارو ببینا )):
اگه میدونسم اینقد کارسازه زودتر میگفتم بفرسیش ):
ردخور نداش لنتی ):