07-07-2020، 0:58
(آخرین ویرایش در این ارسال: 07-07-2020، 0:59، توسط чернаяЛуна.)
(07-07-2020، 0:52)Uᴛᴏᴘɪᴀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-07-2020، 0:50)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-07-2020، 0:44)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مهسااااا جییییغ اسمتو D:::
ریحون تو از خودم زودتر فمیدی D:
از تو بیشتر ذوق کردم D:
(07-07-2020، 0:52)eliii joooon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-07-2020، 0:48)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-07-2020، 0:44)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-07-2020، 0:37)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هرچه زودتر بهتر D: ، اخوی پارسا بیا اینو جمش کن حریف زبونِ درازش نمیشیم :^
باز هم صلوات بفرس ._.
اره D: ، خدا بگم چیکارت کنه تو رو v: ، ی زمانی فری هم بابام بود :|
اصن بمون تو خماریش :v ، هی پارسا چک چی میگه ؟ :|
حس میکنم بازم بفرسم گناهام اثری ازش نمیمونه .. اخه چقده پاکم من D: ♥
ژان D: ، میگم شاید علی شخصیت جدید فریه ؟ :v
از مظلومیتم سواستفاده نکن (.. )* ، وقتی خوردی میفهمی v:
اینکه درش شکی نیست جانم ^ ^
نه نه فری خودش ۴ جناح جدا داره ._.
(07-07-2020، 0:46)eliii joooon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-07-2020، 0:40)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سو استفاده گری تو شبِ تاریک ؟ :v
ناچ ناچ ناچ D:
+ جون فق واسه توعه و بس D:
منم اون خفاش شب ._.
سلطانِ جونان .-.
پارتی بعضیارو ببینا )):
اگه میدونسم اینقد کارسازه زودتر میگفتم بفرسیش ):
ردخور نداش لنتی ):
منم همینطور یه ماهه منتظر بودیم همینطو الکی )):
پارتی تا کجا ؟ ):
اول بدبختیه باز هیشکیو نمیشناسیم :|
(07-07-2020، 0:54)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-07-2020، 0:46)eliii joooon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-07-2020، 0:40)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-07-2020، 0:32)eliii joooon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-07-2020، 0:28)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خجالت میدی اخه (.. )* D:
قربونت این مهسارو بفرس بره ردخور نداره D: زبونشو ک میبینی ؟! D:
عع مهسا جووووون شنیدم میخواستی زودتر اسمت عوض شه :v
@"m.h.sa "
سو استفاده گری تو شبِ تاریک ؟ :v
ناچ ناچ ناچ D:
+ جون فق واسه توعه و بس D:
منم اون خفاش شب ._.
سلطانِ جونان .-.
پارتی بعضیارو ببینا )):
تنها پستاندار اینجا D:
جونااااان :v
+ دوتومن بزن به حساب بندازمت تو نوبت :v
شما کی بودی؟ ._.
(07-07-2020، 0:56)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-07-2020، 0:53)черная Луна نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من هی رفرش میکنم ولی بازم همین الی جون لعنتیم ._.
اِه ای کیه ._.
جون بادی چه جذاب شدی .-.