07-07-2020، 18:11
(07-07-2020، 18:07)черная Луна نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-07-2020، 17:59)ραяα∂σχ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-07-2020، 17:55)черная Луна نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-07-2020، 17:50)ραяα∂σχ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-07-2020، 17:47)черная Луна نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مهسا جوووون شو تا بهت بگم D:
کابوسه.طولانی ای بود فک کنم/= درسته؟؟
از این ۷ سالی که الی جون بودم چند سالشو که نبودم کلا ولی همین یه ماه خیلی سخت گذشت -_-
حس میکنم دعوت شدم ماه عسل دارم از بدبختی اسمم میگم :v
خيلی سخته ميدونم)= منم وقتی به اولين اسمم فک ميکنم ميگرخم)'= عجب حسیD:
پروفایلم آیینه ی دق بود بهش نزدیک نمیشدم حتی آواتارو سمای توشو درست کنم ((:
(07-07-2020، 18:00)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-07-2020، 17:55)черная Луна نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-07-2020، 17:51)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-07-2020، 17:47)черная Луна نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مهسا جوووون شو تا بهت بگم D:
نا نا .. من چطور میتونم مقام تو رو تصاحب کنم جونم ؟ D:
آره خب سخته برای نائل شدن به همچین درجه ای از خز بودن باید خیلی تلاش کنی پس این مقام برای خودم میمونه ._.
حالا یه کاریش میکنیم رویای شیرین جون بودنتو D:
سلطان :v
این رویا هزاران بار تقدیم تو باد D:
انقد ناجور بود|= بالاخره اقتاضای سنه ديگه..درس نوشتم؟؟-_-