08-07-2020، 1:27
(08-07-2020، 1:23)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-07-2020، 1:19)Uᴛᴏᴘɪᴀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بابا این بدبخت یه چیزی گفت شماها هی بهش توهین کنید نظر شخصیه سه اعلام کرده دیگه
(07-07-2020، 17:23)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ppparhhhammm به @"GOD_OF_SPEED"
m.h.sa به @Ɗєя_Mσηɗ
Qนεεɳ♛ به @Dυкυηg
abstract به @Marse
HoPe به @ραяα∂σχ
Reine به @ρσєѕɪ
mlází به @ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ
*Bεят به @†ʙɪʟʟɪᴇ∅
Anill به @мᴀᴢᴇ
Scarz به @ɪᴄᴇ
eliii joooon به @"черная Луна"
ρυяρℓє_ѕку به @Uᴛᴏᴘɪᴀ
| زَرآ | به @ⓩⓐⓗⓡⓐ
υɴĸɴowɴ به @▪неизвестный▪
جا داره بگم خیلی سلیقتون چرت . یکم از من یاد بگیرین . اسم باید فلسفه داشته باشه مثل مال من
کی ازت نظر خواست مورتی جان ؟ (((((:
از برق کشیده شو حالا دیگه ((:
(07-07-2020، 17:08)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-07-2020، 16:57)Uᴛᴏᴘɪᴀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-07-2020، 16:49)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.جریانش چیه اسمت ؟
از اسم من که گوگولی نداره یوتوپیه ((:
(07-07-2020، 16:52)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بیا ب خودمون دشواره ندیم D:
تکلیف مدینه فاضله و آرمانشهر چی میشه پس ((:
همون υɴĸɴowɴ فقط خواستم یکم متفاوت باشم :| پوسید دیگه خداوکیلی
-
دلت میاد در های محبتتو به این گوگولیه فاضله مدینه ببندی آخه؟ ((:
چطور دلت میاد! چطوور؟ (:
سلطان متفاوت بودن فقط خودت D:
تو دلت میاد یوتوپیا ب این " گوگولی " رو فاضله مدینه صدا کنی ؟ ((:
چطور دلت میاد ! چطوور ؟ (:
اين بدبخت نبايد اين حرفو ميزد برای اينکه هر کس يه سليقه ای داره.-.والا