08-07-2020، 1:50
(08-07-2020، 1:45)Uᴛᴏᴘɪᴀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-07-2020، 1:41)ραяα∂σχ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-07-2020، 1:37)Uᴛᴏᴘɪᴀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-07-2020، 1:36)ραяα∂σχ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-07-2020، 1:34)Uᴛᴏᴘɪᴀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جان ؟
خوبی عسل=)
خوبم کندی من ((: ♡
تو چطوریای ؟
ای جان&.& تحمل سخته...وسط رمان از فضولی رفتم بعضی از پارتای جلو رو ديدم...ديدم ازين رماناييه که صد تا بلا.سرشون مياد تا به هم برسن همه انرژيم رفت)=يه همچين بلايی سره من بياد مزاحمه زندگيمو ميکشم ميرم سره خونه زندگيم.-.
عزیزم تو هم رمان میخونی ؟ D:
من سه چهارسال پیش خیلی میخوندم خیلیا !
سر رمانای مودب پور افسردگی میگرفتم هربار ):
دقیقا منم اول و اخرِ رمانو میخوندم ببینم چی ب چیه اگه اخرش خوب بود و پایان خوشی داشت میخوندمش D: ک البته اگه پایان تلخی هم داشت بازم میخوندم :|
اسمش چیه اینی ک میگی ؟
اره منم پارسال خيلی ميخوندم ^ ^ اخييی)'= من پايان تلخ نميخونم...يادمه اولين باری که رمانو خوندم اخرش پسره مرد...حاضرم شرط ببندم از جفتش بيشتر عر زدم-_- ساختمان دو واحده فک کنم=)