08-07-2020، 11:16
(08-07-2020، 11:13)ραяα∂σχ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بخاطره معدل ناراحت نیستم اخه.
(08-07-2020، 11:11)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-07-2020، 11:07)ραяα∂σχ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-07-2020، 11:04)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-07-2020، 11:01)ραяα∂σχ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ببخشید کارنامه مو گرفتم اصلا اعصابم مثلثی نیس
هوی پياز...چی چی هی حسام حسام...بدم مياد/=ايح ايح![]()
![]()
باشه دیگه نمیگم
بجات من انرژی دارم امروز مسابقه داشتيم کامل زدمd: حالا خراب کردی مگ؟!
چه مسابقه ای
۱۹.۸۵![]()
![]()
![]()
![]()
کتابخوانيو اينا....|= برو بشين سر جات بشر من خودم سياهه روزگارم|=برا من ادا خرخونارو در نيار|= خب شدی ديگ|=
تو عربی به ۴ نفر تقلب دادم این من نوشتن اونا ۲۰ گرفتن من ۱۹

میگم اقا چرا من ۱۹ گرفتم. میگه چون با یکی از بچه ها توشاد درگیر شدی میگم اخه اصلا اون توی گروه ریاضی بود

میگه به من ربطی نداره ناراحتی ۱۸ کن