08-07-2020، 11:31
(08-07-2020، 11:25)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-07-2020، 11:22)ραяα∂σχ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.از این میسوزم اون ۴ تا ۲۰ شدن
(08-07-2020، 11:16)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-07-2020، 11:13)ραяα∂σχ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بخاطره معدل ناراحت نیستم اخه.
(08-07-2020، 11:11)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چه مسابقه ای
۱۹.۸۵![]()
![]()
![]()
![]()
کتابخوانيو اينا....|= برو بشين سر جات بشر من خودم سياهه روزگارم|=برا من ادا خرخونارو در نيار|= خب شدی ديگ|=
تو عربی به ۴ نفر تقلب دادم این من نوشتن اونا ۲۰ گرفتن من ۱۹![]()
![]()
میگم اقا چرا من ۱۹ گرفتم. میگه چون با یکی از بچه ها توشاد درگیر شدی میگم اخه اصلا اون توی گروه ریاضی بود![]()
میگه به من ربطی نداره ناراحتی ۱۸ کن
اوه|= از همين حالا حالو هوای دانشگاهو درک ميکنیd: به منم نمره تکوينی رياضی داد19|= با من لجه بشر|=ايش|= فقد همون يه سوالی که اومدم اينجا پرسيده بودم....همونو ننوشتم که شدم 19|= خرخرشو بجوام با اين سوالش|=![]()
تو کنکور ثابت کن=)